Thursday, May 07, 2009

Treeman won Zazzle award | Treeman Zazzle odulu kazandi

My Treeman Illustration won a Zazzle award, it means zaazle.com is going to put it in front page and the gallery. Big deal? I don't know but this my blog page :)
Treeman ulustrasyonum Zazzle odulu kazandi, yani zazzle.com da on on sayfaya ve gallery e koyulacak. Cok mu onemli yani, bilmem ama bu blog iste yaziyoruz :)

http://www.zazzle.com/treeman_poster-228517872276395779

3 comments:

Anonymous said...

Merhaba Cemre,
Şimdi öyle bir yazı yazmışsın ki "çok mu önemli diye", cevap vereyim. Yaklaşık olarak fistik.com'daki ilk animasyonlarından beri seni sürekli takip ederim. "Ben japon olucam" isimli çalışman en az animasyon çalışmaların kadar başarılı ve komikti. İki tane oyuncakla bile inanılmaz işler çıkarılabileceğini gösterdin insanlık alemine. Karate kamil'i ilk gördüğüm de, demek ki Türkiye'de bile olsa insan ciddi anlamda uğraşırsa iyi birşey yapabiliyor demiştim kendi kendime. Sonra amerikaya Blur'a gidince, tamam dedim bu elemanı artık kimse tutamaz, dört nala devam edecektir yoluna. Sonra EA maceran ve araya sıkıştırdığın kişisel çalışmaların. Amerika'daki (ki bence böyle konularda çok daha yoğun yazman gerekir) çalışma ortamın ve bununla ilgili verdiğin kıymetli bilgiler. Bunlar aldığın ödüllerden daha mühim hareketler. Farkındasın veya değilsin ama memleketteki bir çok insana ciddi anlamda yol gösteriyorsun. Memleketteki bir çok insan senin verdiğin bilgileri, bu bilgi kıtlığında, çölde vaha bulmuşçasına her damlasını hissederek ve sindirerek kullanmaya çalışıyor. İlham ve cesaret alıyor. Kendine güveni artıyor.

Şimdi sormuşsun ya "çok mu önemli" diye. Kıymetini bilen için, senin her hareketin bence çok önemli. Bolbol yazmaya ve paylaşmaya devam etmen, başarılarını arttırarak gitmen dileklerimle...

cemre ozkurt said...

Sagol Deniz, Aslinda blog uma cok fazla calisma ekleyemez hale geldim, Kendim hakkinda haberler blog una donustu biraz, o yuzden dalga gectim biraz.
Insallah biraz daha fazla kisisel calisma ekleyip, insanlara daha iyi ornek olurum.

Yazdigin cok guzel, cok tesekkurler.

Cemre Ozkurt said...

Deniz in yazdigi nereye kaybolmus, Sildim heralde kaza ile