Monday, September 29, 2008

Sims 3

It's being long time that I haven't updated my blog or my web site, that is because that I am busy with sims 3 and some freelance works. Sims 3 is almost done on art side, there will be some more tweaks and more engineering work. Since I can't show you anything before the game is on stores, you might like to check sims 3 web site in while. These are early screen shots in there but it might give you an idea about what I am doing right now. I am working on all the characters, facials and cloths for sims 3. All the cloths body shapes and faces are customizable so you have millions of variations.

http://thesims3.ea.com

Uzun bir suredir blog umu update edemiyorum cunku son zamanlarda sims 3 freelance isler arasinda kendi islerime vakit ayiramiyorum ama Sims 3 goruntu acisindan bitmek uzere, daha sonra geriye programlama isleri ve ufak tefek duzeltmeler kalacak. Oyun tamamen dukkanlara yayilmadan herhangi bir calismami size burda gosteremem ama o zamana kadar sims 3 nin web site ini gezebilirsiniz. Burada eski goruntuler var ama yinede yaptigim calismalar uzerinde bir fikir edinmis olursunuz. Bu oyundaki butun karakterler yuz ifadeleri ve kiyafetler uzerinde calisiyorum. Butun kiyafetler, vucut sekilleri ve yuzler degistirilebilir durumda bu yuzden milyonlarca alternatif var.

http://thesims3.ea.com

10 comments:

Anonymous said...

Türk sims fanlarının yaptığı bir çalışma yardımcı olabilirmisin

http://www.simstr.com/forum/index.php?topic=36670.0

Anonymous said...

Türk sims fanlarının bir isteği var yardımcı olabilirmisin ?

http://www.simstr.com/forum/index.php?topic=36670.0

Unknown said...

Oyun gerçekten harika görünüyor.Karakterlerin suratlarındaki mimikler gerçeğe çok yakın görünüyor.Başta siz olmak üzere EA ekibi yine harika bir iş çıkartmış.Sizi hem bir oyunsever hem de 20 yaşında biri olarak ilgiyle takip ediyor ve takdir ediyorum.Başarılarınızın devamını diliyorum.....

cemre ozkurt said...

Turkiye kopya oyun cenneti oldugundan sims in marketinin icine girmiyor, O yuzden Turkce olacagini sanmiyorum ama yinede web site inizi sims 3 genel email listesini yolladim, Bir kac kisi "Pretty cool" dedi, Belki fikirleri degisir. degisirse burada haber veririm.

tesekkurler.

Anonymous said...

Spore MAC'e gelmişti. Merak ediyorum, The Sims 3'te MAC uyumlu çıkacak mı?

Anonymous said...

Oyunu sabırsızlıkla bekliyorum. Bir de sistem gereksinimlerini açıklasalar rahatlicam! :) Türkçe olmasını ben de çok istiyorum ama dediğiniz gibi Türkiye korsan oyun cenneti. Size bir sorum olacaktı.. The Sims 3'ün Collector's Edition sürümü çıkarılacakmış, bu sürüm Türkiye'ye gelecek mi acaba siz biliyor musunuz? Önsipariş şimdilik bazı ülkelerden alınıyormuş. Şu adreste: http://www.infinitesims.com/news/1276-pre-order-the-sims-3.html İyi çalışmalar. :):)

Anonymous said...

Ya abicim yine (seni seveven turk halkı yetklisi) SSTHK olarak bir ricada bulunacaktım...
Ya abicim şu arada bi karete kamil 5 (beş) i de çıkartsan reklam tıkla tıkladık biraz bekle bekledik daha sonra bekle yine bekledik... Ya bizi mutlu et yaa bukadar hayranın bukadar şeyin aradan yıllar geçmiş hala karete kamil taklidi yapan insanlar var ve hala tipleri karete kamile benzeten insanlar var... Yaw biz senin hayranların olarak biraz hak etmedikmi...

Biz beklemekten yorulduk siz hala bir teşrif olarak yapmadın...

Siz ki çok yeteneeeekli, sizki çok becerikli, sizki çok eğlencili bir adamsın... Hadi abi gazda verdik...
Bir el at... Bari sloganı değiştir aynı afişten bıkıtık :D

kolay gelsin çalışmalarınıza, gurur duyuyoruz sizin adınıza...

Saygılarımla...

Anonymous said...

Merhaba cemre şimdi bloguna bakarken aklıma bişey takıldı. Çook eskilerde seninle iletişime geçmek isteyen birlikte çalışmak isteyen ama bir türlü ulaşamamasından olsa gerek eski sitendeki guestbook una seninle çalışmak istediklerini yazan bir firma vardı. Firma crytek idi. Acaba crytek sana ulaşabildimi yada herhangi bir çalışma oldumu işte aranızda ? Sadece bir anda aklıma geldi de...

cemre ozkurt said...

Crytek i hatirlamiyorum ama guestbook umda gormusumdur yazismisizdir mutlaka. Bana ulasmak zor degil, email im yaziyor web site imda fistik dada var.
contact@deluxepaint.net

Sagol ssthk, Kamil yapamiyorum bir turlu vakit olmuyor ama baska birseyler ekliyorum fistik a yakinda.

Anonymous said...

The Sims 3 için ayrıntılı bilgiye www.thesims3turkiye.com adresinden de ulaşabilirsiniz.