Monday, July 30, 2007

Hawai



Update: Here is the other pictures ( Click Here )
Yenilik: Iste Diger resimler (Buraya Tiklayin)
_________________________________________________________
I went Hawai, Maui, it's an amazing place. Check out the pictures that I took.

Hawai Maui ye gittim, muthis guzel gercekten, Cektigim fotograflar yukarida.

13 comments:

meykurt said...

aman iyi ki döndün her sabah kontrol edip güncellenmediğini görmek kötü oluyo :) daha fazla çalışma, daha fazla ilham bi de kamil 5 :)

Anonymous said...

Hep çalışmak olurmu yahu şimdi daha bir zinde olacaktır cemre daha güzel işler yapacaktır... Bu arada kâmil serisinin peşini bırakamadınız birşey bittimi biter yahu devamı olsa tadı kalmazdı ;) ki ben hiçbiryerde devam edeceğiz arkadaşlar dediğini hatırlayamadım cemrenin :)

Erman Sinan said...

Peruk olayina girmedin abi insallah? heheh :)

murat said...

Merhaba. Sizi ilk defa küçüklüğümde kuzenimin izlettiği "Karete Kamil" serisiyle tanıdım. (ki o spiker çalışmasının da size ait olduğunu görünce içim böyle garip bir heyecanla beraber sevinç doldu =) ) Yıllar sonra farketmeden de olsa sizin yolunuzda yürümeye başlamışım. Fistik.Com ' daki web sitenizi yeni inceledim ve o da ne benim hayal ettiğim yerde EA'de çalışıyorsunuz. Hayal kurmaya başladığımdan bu yana oynadığım o mükemmel oyunların yapım ekibinde olmayı düşünürüm. Şu anda 15 yaşındayım programlama ve 3d konusunda ilerlemeye çalışıyorum. Umarım bir gün sizin geldiğiniz yere ben de gelebilirim. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Hepsini takip etmeye çalışıcam =)

cemre ozkurt said...

-Sagolun gencler, Kamil 5 cikacak diye siteye yazdim o yuzden sordu mehmet heralde. Aslinda onu yazarken yeni bolume baslamistim ama devamini getirmeye firsatim olmadi. insallah bir ara cikacak oyle birseyler.
-Erman, peruk mu?
-Murat, cok sagol, fikir almak istersen email yaz ben yardimci olurum. kolay gelsin.

Anonymous said...

Ovv!Cemre abi EA için öncelikle tebrik edeyim.Yanımda arkadaşlar da vardı.Vay be Şimdi Karate Kamil EA de mi? dediler. :D Cemre sormak istedğimiz bir şey olursa e-mail atmamaızın sakıncası olur mu?

murat said...
This comment has been removed by the author.
murat said...

Çok teşekkür ederim Cemre abi. Senin gibi bir ustanın bana yardımcı olmayı teklif etmesi bile çok hoş. :) Şu anda henüz öğrenme aşamasındayım, gereksiz sorularla canını sıkmak istemem. İletişim için: contact@deluxepaint.net adresini mi kullanmalıyım?

meykurt said...

bu hawai denen yer cennet mi oluyo?

Ayberk Olgay said...

Lost adasında tatil yapıyorsunuz galiba. :)

Anonymous said...

kamilin devamını istiyoruz bayağı da başarılı çalışmalar yapmışsınız ama vatanınızı unutmamışsınız gönülden tebrikler ve kamilin devamı

Anonymous said...

tebrikler sizi bugün tanıdım ilke kez bugün gördüm ama çalışmalarınızı çok beğendim bunun yanında vatanınızı untmayışınız beni ayrıca gururlandırdı çocuklarınız varsa ve onlarda yurt dışında eğitim görüyorsa onları türk yetiştirmenizi isterim

ve karate kamilin devamını isterim

iyi çalışmalar

Anonymous said...

Ya ben kamil istiyorum,kamil 5:(Bu arada bravo,şu halloween çalışmanız gülümsetti beni=) -evet,buraya yazmak alakasız ama,fakat,lakin..- şimdi klasik bi soru sorcam,mail adresinizi alabilir miyim?