Tuesday, September 25, 2007

Photoshop Magazin Turkiye Interview | Photoshop Magazin Turkiye Roportaji

My interview is published on Photoshop Magazin Turkiye September issue. It is kind a late update but I just got the magazine. Thanks Ali Kaya to make it happen.

Photoshop Magazin dergisi Eylul Sayisinda Roportajimi yayinlandi. Biraz gec haber verdim ama dergi ancak elime gecti. Dort sayfalik guzel bir roportaj oldu. Roportaji yapan Ali Kaya ya cok tesekkurler.

16 comments:

ihsan bayar said...

Cemre Abi bu dergiyi nereden bulabilirim

Anonymous said...

cemre merhaba.

ropartajını okumak istiyorum ama
derginin abonesi olmak yada satın almak gerekiyo herhalde sen sitende yayınlar mısın.

enes said...

abi kaç para bu dergi :D ahahah millet dergiyi soruyoo yaw araştırsana google diye bişey var neyse abi ben okudum zaten takib ediyorum seni özeniyorum acık ama nazar deymesin türkiye geldiğinde inşallah aynı projeelerde yer alırız diye umut ediyom:DAeo

cemre ozkurt said...

Dergi Bayilerde, Roportaji ne yazikki buraya koyamiyacagim cunku dergiyi cikaranlara biraz ayip olabilir.
En kotu 35 arkadas birlesip alirsiniz dergiyi kisi basi 15 kurusa gelir o zaman.

meykurt said...

cemre abi 40 kişi birleşilse daha ucuza gelmez mi :))

Anonymous said...

Ben lise 1'e giderken karate kamil ile büyüdük diyebilirim :) onun muhabbetleri çok dönerdi bizim lisede.Şimdi ise aradan yaklaşık 5 veya 6 sene geçti üniversite 2. yılımdayım.İnanın bu 6 seneden beri her ay fistik.com ' a girip bakarım, Karate kamil 5. bölüm yapıldı mı diye :) Emre abi acaba 5. bölüm ne zaman yapılacak yada yapmaya ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz.Birkaç bilgi verirmisin bu konu hakkında.6 yıllık özlemi gidermenin vakti gelmedi mi :)

vedo said...

selam abi...nasılsın.? nasıl gidiyor iş güç...tatil fotoları gördük..valla cok kıskandık burdan ayıptır yapma boyle şeyler.))
elalemin hawaisine gitmede bi sefer bu tarafa gel be abi..özledik valla...arada mail yaz..vaktin olunca..cevaplarız..;)

Emre said...

Cemre abi bunu anca mı yazıyorsun yaaa.. Bugün Ekim'in 1'i (En azından ben şu an yazarken) neyse 15'ine kadar vaktim var sayılır. Zaten yakında süpermarketlerden biri var hemen bakacam..
-feapfeap.blogspot-

cemre ozkurt said...

-Alperen simdi kafamda baska bir projeler var bakalim onu yapabilirsem belki kamil de yapicam, aslinda bi ara basladim yapmaya ama yarim kaldi.
-Vedo olum turkiye gitmek hawai ye gitmenin 5 misline mal oluyor. o acidan zorlaniyoruz. ama belki kis'a gelicez bakalim.
-Emrecim ne diyorsun anlamadim? Supermarket mi?

Anonymous said...

Ben Ugoa Gogo Ninis Adalari'nda yasiyorum, guney pasifikte kucuk bi adadir kendisi. Bu adayi biz kesfettik ve burada simdilik 25 tam bi ogrenci toplam 26 kisiyiz o sebepten dergiyi alabilecek kadar parayi biriktiremiyoruz.
Bu nedenle ropartaji burada yayinlamani istiyorum, ben dergiyi cikaranlarla konustum ayip olmaz dediler. Ha bu arada biraz acele etsen iyi olur, bu ada gelgit zamaninda su altinda kaliyor, gecen gelgitte iki ogrenci ve bi kaplumbağamız telef oldu, sira bize gelecek diye çok korkuyoruz. Ayrica Bi dahaki tatile buraya bekleriz ama yanında bi bot mot bisey de getir ne olur ne olmaz.

enes said...

OHA harbimi...

meykurt said...

perdis, abi sizlere çok acıdım kargoyla yollamak isterim dergiyi ama oraya kargo da gelmiyodur ki yaf :)

yayınlama ve dergi hususunda naçizane fikrim ise şudur: photoshop magazin'i merakımdan bi kere almışlığım var. emek güzel ama takip edilecek dergiler listeme girmedi. ha sırf cemre abi var diye bile alabilirim ama bi elim değmiyor.

ropörtajı nette yayınlamak konusu ise bence etik açıdan bi sakıncası olmayan bişe. çünkü bi çok tasarımcı, sanatçı ya da herhangi başka meslek erbabı websitelerine basın diye bi link koyuyolar orda da röportaj, haber allah ne verdi koyuyolar ve bu, biz ziyaretçiler açısından faydalı oluyor.

velhasıl-ı kelam ropörtajın yayınlansa bi ayıbı olmamalı zira kar amacı güdülmeden verilen bi ropörtajın hakkının bir kısmıda ropörtaj sahibinde olmalı.
saygılar..

ihsan bayar said...

Cemre abi yeni 3d çalışmalrını dört gözle bekliyorum siteni her gün açıyorum. Cemre abi yeni bir 3d animasyon gelecekmi

Unknown said...

Perdis yani parasi yok diye acidigim insanlar oldu ama Ugoa Gogo Ninis Adasinda diye acidigim ilk insan sen oldun.
Derginin Roportajini buraya koyucam arkadaslar, ama biraz dergi piyasadan kalksin o zaman hala piyasadayken koymak istemedim.
Ihsan, yeni birseyler uzerinde calisiyorum. yani EA in disinda evde ara sira. Bakalim firsat bulupda bitirebilirsem burda gosteririm.

Anonymous said...

photoshop magazin dergisinin web sitesindeki portfolyo bölümünde de galerinizi görmek isteriz. Üstelik bu galeride ayın portfolyosundan bir çalışmayı kapak yapıyorlar. Sizin çalışmalarınızdan birini kapak olarak görmek çok keyifli olur. Hemde ülkemizde sizi tanımayan birçok kişi tanımış olur :) Size özel galeri adresinizde oluyor. Burada yani türkiyede photoshop magazinin sitesi çok hızlı açılıyor. Sizin siteleriniz amerikada olduğu için çok yavaş sörf oluyor.
Marji

Anonymous said...

ya hocam bu dergideki röportajını artık bizimle paylaşırsan çok seviniriz... Nasıl olsa üzerinden hayli zaman geçti... Kul hakkı falan olmaz heralde. Bekliyoruz...