Tuesday, May 08, 2007

New Demoreel | Yeni Demoreel

Here is my 2006 Demoreel. it's mostly my Blur Studio works. Characters, Animation and Concept arts. It's also includes some of my freelance and my personal works.
If you like to see it High quality Click here Qtime player is required for playing.

2006 yili Demoreel'im. Genelde Blur stuido daki Karakter modelleme, Animasyon ve cizimlerim var ama arada Freelance ve kisisel calismalarimda mevcut.
Yuksek Cozununurluk lu halini gormek isterseniz buraya tiklayin.


Cemre Ozkurt Demoreel 2006 from Cemre Ozkurt on Vimeo.

12 comments:

Anonymous said...

Öncelikle, tebrikler.
Bir kaç soru soracaktım cevaplarsanız sevinirim,
Önce hangi alan daha zor acaba, yani bu iki konuyla ilgilendiğimden soruyorum, karakter modellemesi mi animasyonu mu?
Modellemede Gentleman's Duel'deki adamı, animasyonda da Spiderman'i, özellikle apartman üzerindeki koşuşunu sevdim. Bunları ne kadar sürede tamamlayabiliyorsunuz? Yani Gentleman'deki adamı modellemeyi ve spiderman animasyonunu ne kadar sürede tamamladınız?

Bir de ilk çalışmalarınız ile (mustafa,viking, vs.) son çalışmalarınız arasında sanki büyük ilerleme var gibi. Acaba bunun sebebi çalıştığınız yerlerde tecrübeli insanlardan 'bir şeyler kapmak' olabilir mi? Zaten bir potansiyel vardır da bunu ortaya çıkarmak için bir şeyler görmek gereklidir, öyle mi? Bu durumu nasıl açıklayabilirsiniz.Yani ilerlemek için neler yaptınız?

Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

Cemre Ozkurt said...

Zorluk yapilan isin detayina ve musteriye gore degisiyor. ama bana gore animasyon, karakter modellemekden daha zor, ozellikle bir musteri icin yapiyorsaniz dahada zor cunku uzerinde degisiklik yapmasi karakter modellemeye gere cok daha zahmetli.

Gentlemans Duel daki fransiz adamin modelemesi 2 hafta surdu 3 gun kadarda dayak yemis hali ile ugrastim.

Viking ve mUstafa jackson u yaklasik 6 sene once yapmistim o zamandan bu zamana hem teknoloji ilerledi hem ben ilerledim hemde calistigim studio nun beklentileri artti o yuzden boyle bir gelisme oldu.

Tesekkurler,Kendine iyi bak.

SüleymanGürgün said...

selamlar Cemre , işlerini takip ediyordum, demoreel cok iyi olmuş. gormedigimiz bazı işlerin reel de var. character animasyonu konusunda işlerini açıkcası cok begenmiyordum. spiderman i izledigimde fikirlerim baya degişti. reel de miky mouse un animasyonlarındada bulunmuşsun. keith langoda çalışmıştı o işte herhalde.
Bende character animatoruyum. Turkiyede Samanyolu Tv de Animasyon filmi uzerine calışıyoruz.
Blurda gecenlerde işe başlayan Peter Starostin adında samimi bi arkadaşım var. Selam soylersen sevinirim. Sitemi incelersen mumnun olurum.
www.suleymangurgun.com

cemre ozkurt said...

evet Keith Lango 1 sene kadar calismisti Blur da, ama sonunda kosarak kacmisti. Iyi adamdi Keith.
Sagol Suleyman, Samanyolu tv yi izleyebiliyorum uydudan ama daha animasyon filmi rast gelmedi.

SüleymanGürgün said...

aslında 20 dakikalık bi işimiz yayınlanmıştı kanalda fakat denk gelmemesi normal. şimdi uzun metraj bi animasyon film ile ugraşmaktayız.
ben bi link vereyim abi sana orada yaptıgımız işle alakalı benim yaptıgım kısımlardan videolar var.
hem key frame hemde Mocap editing işler var. incelersen sevinirim.

http://www.suleymangurgun.com/animationpro.htm

Anonymous said...

Stv'de sabahlari Bernard diye bir Ayi'nin maceralari var, animasyon. Ama o da gavur i$i herhalde, yoksa adi Osman,Husamettin falan olurdu nitekim...

SüleymanGürgün said...

Barnyard cok guzel ve eglenceli bir iş. dedigin gibi Gavur işi. biz henuz bi 20 dakikalık animasyon filmi verdik. 2 saatlik bi uzun metraj işine daldık ve 2 sene minimum yokuz ortalıklarda.
turkiyeye gelicek olursan cemre beklerim stv ye.

Unknown said...

abi allah aşkına bu işe nasıl başladığını ve buraya kadar nasıl geldiini bi anlat. bende programcılıkla uğraşıyorum ve büyük şirketlerden birinde çalışmak istiyorum senin gibi. neler yaptığını anlatırsan benim içinde örnek teşkil eder. şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Anonymous said...

selam abi. seni uzun zamandır takip ediyorum. gerçekten kendini çok ilerilere taşıdın. ben de senin yolundayım ve birşeyler başarmak için evimde çabalayıp duruyorum. 16 yaşındayım ve internetteki türkçe dökümanlarla birşeyler öğrenmeye çalışıyorum(3D). ileride yurtdışında eğitim almak istiyorum. bana ne yapmam gerektiğini söyler misin.

bir de çanakkale veya osmanlı devleti destanlarıyla ilgili bir animasyon film gibi projen olur mu. benim en çok arzuladığım şey de bu.

Anonymous said...

absolument genial, toutes mes felicitations
irina bachkiroff

Serkan Bakar said...

2 hafta modelleme sürdü demek.Ya abicim türkiyede sende 1 günde model 1 gündede animasyonunu istiyolar.Basıl iş anlamadım.Bazı arkadaşlar 1 günde hem model hem animasyonunu yapmak zorunda kalıyomuş.Tabii sonuçları görüyoruz.Spidermanın koşması mocap gibi süper olmuş.Show reelini çok beğendim Cemre.Başarıların devamı dileğiyle

Anonymous said...

cemre öztürk size .ok saygı ve sevgi bir insanım. dünyada özendiğim insanlardan birisiniz. Özellikle sizin sayenizde bu 3ds maxtan sıkılmadığımı düşünüyorum. Çalışmalarımı oyun alanına kadar taşıyabilecek seviyeye getirmek için çalışıyorum. Çanakkale destanımızı oyun haline dönüştürmk istiyorum.Ama şu an yeterince C++ ve 3d programlama bilmiyorum. İstesem sizin gibi olabilir miyim acaba? Sizin ulaştığınız seviyelere ulaşmam için ne yapmalıyım, nasıl düşünmeliyim? Bu yorumumu karşılarsanız cevap verirseniz çok mutlu olacağım.