Saturday, April 21, 2007

EA


Like I said on my web site, I moved to San Francisco and I started to work at Electronic Arts 6 months ago as a Senior Character Modeler.

Web site im da da yazdigim gibi 6 ay once San Fransisco ya tasindim ve Electronic Arts da calismaya basladim. Sims 3 de Kidemli Karakter Modelcisi olarak. (Senior'un Turkcesi kidemli sanirim)

6 comments:

Gamze said...

merhaba,

ekşi'de gördüm isminizi. ve inanamadım. yani gerçekten sims 3 mü çıkıyor:) ben sims 2'nin bağımlısı olmuştum. ne fakı olacak? ne zaman çıkacak:)

harika ya!

Cemre Ozkurt said...

Evet, 2009 icerisinde piyasada olacak, baya bir yenilik olacak. Daha detayli karakterler, Istediginiz birinin yuzunu vucudunu yapabilme imkani olacak. Evleri mekanlari diger evlerin arasina kurabilip evden eve gecis yapabileceksin. Sokakda yuruyebileceksin, Kar yagacak yagmur yagacak, Mevsimler olacak, falan filan.

Anonymous said...

Cemre abi seni tebrik ederim.Hani derler ya:''sizin hayal edemediklerinizi ben yaptım''Aynen öyle bir şey.Vay be!Tebrik ederim.

Anonymous said...

Bir Türk'ün Amerika'da bu kadar başarılı olması inan bizi nasıl gururlandırıyor.Tebrikler Başarılarının devamını dilerim.

Pirate said...

Cemre abi PC-Gamer dergisinde kapak olmuş sims 3 ordaki herşey doğru mu ?

Anonymous said...

Merhaba,

Bloğunuza tesadüfen rastladım ve bu yazıyı görünce şok oldum!! EA'da çalışan bir Türk olmanız gerçekten gurur verici. The Sims 3'ün yapımında da emeğinizin geçmesi beni çok şaşırttı. Acaba bana biraz bilgi verebilir misiniz Sims 3 hakkında? Çoğu yabancı siteden takip ettim resimleri ve bilgileri, fakat benim en çok merak ettiğim şey sistem gereksinimleri ne olur sizce? Kusura bakmayın çok heyecanlandım birden sizi görünce de. :) Başarılar dilerim size.