Wednesday, November 09, 2011

Computer in a Ikea box | Ikea kutusuna bilgisayar

I build this computer for Yesim last year, I had hard time finding good looking and low price case, instead I use an old ikea box.
I purchased used parts from ebay and combine intel core 2 dual core q9600 CPU, with 2gb ram, Gigabyte board and nvidia Geforge, all cost me under $100. Works pretty good, HD movies works great, even 3dsmax works great. Sometimes cooling issues while heater on but so far so good.

Bu bilgisayari Yesim icin gecen sene ebay den aldigim kullanilmis parcalarla yapmistim. Iyi fiyata guzel kasa bulmakda zorlandim, onun yerine Ikea dan aldigim eski bir kutuyu kasa olarak kullandim.
Intel Core 2 Dual q9600 CPU, 2gb memory, Gigabyte board, Nvidia Geforge ekran karti ile beraber $100 dolarin aldina mal oldu. Super de oldu, Hd movie ler gayet iyi, 3dsmax bile baya iyi calisiyor. Isitici calisinca bazen isinma problemi oluyor ama genelde gayet iyi. 



 

2 comments:

Fero said...

Güzel fikir. :)

TayfunKey said...

Nasıl desem bilemiyorum. Sanal olsun, elektronik olsun, müzik, oyun vs... herşeyin üstadısın. Senin gibi yetebekli ve düzgün blog tutan birini de tanımıyorum (ben hariç). :D Tüm çalışmaların çok harika. Blog'unu gezmek insana büyük keyif veriyor :)