Friday, June 25, 2010

Zballs

I was playing with Zsketch in Zbrush and here is what I end up with. I made everything in zbrush starting with zspheres.
This is my first model that I have start building inside the zbrush. It was surprisingly very easy and fun.
If I don't get lazy I'll add textures and render it in 3dsmax/Vray.

Zbrush da ZSketch le oynarken boyle bir karakter cikti, Herseyi Zbrush in icinde Zsphere lerle baslayarak yaptim.
Enteresan bir sekilde modelleme cok kolay ve zevkli oldu. Tembellik yapmassam bir ara texture ekleyip 3dsmax/Vray de render etmek istiyorum.





3 comments:

cozdas said...

Cok zayif olmus, biraz yemek ver garibime :)

Ellerine saglik.

Alper YILDIZ said...

Merhaba.Çalışmalarınıza hayranlık duydum ve sizinle iletişime geçmek istedim ama email adresinizi bulamadım.Aklıma birkaç soru takıldı.Eğitim durumunuzu çok merak ediyorum(nerede eğitim gördünüz,ne kadar zaman harcadınız gibi)"http://www.deluxepaint.net/" bu adreste dolaşırken birkaç ders yayınladığınızı farkettim ama ingilizce anlatmışsınız acaba Türkçe anlatmanız mümkün mü?
Not:Ben de sizin gibi bir 3d ustası olmak istiyorum ama Türkiye'de imkanlar kısıtlıEskişehir'de animasyon bölümüne gitmek istiyorum(Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi),bu bölümle ilgili bilgileriniz varsa benimle paylaşır mısınız?
Bana ulaşmanızı çok isterim birkaç mail adresi veriyim:brkhnyldzz@hotmail.com
pc@bilgisayar.tv

Anonymous said...

Cemre Bey, konu ile alakasız olacak ama en azından fistik.com'a artık karate kamil yapmayacağınıza dair bir not düşseniz, olmaz mı? 2002 yılından beri her akıma geldikçe düzenli olarak kontrol ediyorum siteyi ama hep hüsran, hep hüsran... Karate Kamil 4 çıktığında ben bir lise talebesiydim. Şimdi işinde gücünde evli barklı, çoluklu çocuklu bir adam oldum. Dile kolay: 8 yıl! En azından aylar/yıllar boyunca "evet, kk5 geliyor, çalışmalar başladı, reklamları tıklayın" şeklinde bizi oyalamasanız, serinin bittiğini söyleseniz de tesellimiz düşse...
Bu arada işlerinizde başarıların devamını diler, tebrik ederim...