Tuesday, April 20, 2010

My room | Odam

Here is new picture of my room, Hopefully if everything goes like I want to, I might going to move to a much bigger place in the city and I will call it a studio.
I can't complain about the size of this room but only problem is that I have to use headphones after 10pm. Because I am living in the middle of suburban lunatics and they don't like bass.

Odamin son hali, Eger isler dusundugum gibi giderse daha buyuk bir yere gecmeyi dusunuyorum, bakalim gorecez. Eger olursa orasi ev degil, studyo olacak.
Olmassa da dert degil, buda guzel :) ama tek problem aksam 10 dan sonra kulaklik takmam gerekiyor cunku 10 dedinmi tavuk gibi yatan ruh hastasi komsularla cevriliyim.



8 comments:

commandsys said...

odaya gel yaaa,,,,,,:)..bi şey sorucam,belki cahilliğimdendir,-abi neden mac kullanmıyosun?

cemre ozkurt said...

mac i tercih etmiyorum cunku ufak tefek ama bir suru software calismiyor, o sebebden zaten windows 7 a bile daha tam olarak gecemedim arada xp 64 bit e donmem gerekiyor.
Onun disinda fiyat a gore performans cok dusuk mac lerde, ozellikle 3d programlar hardware a 3 kati fazla para vermene ragmen daha yavas calisiyor.
Isletim sistemi zaten cok kotu, kullaniciyi limitleyen bir mantik var. PC de artik crash sorunlaride cozuldu sorunsuz calisiyor.
Ayrica herseyin disinda apple in kendini begenmis her moku ben yaptim hali beni rahatsiz ediyor, benim karakterime uymuyor apple.
Benim karakterime 10 senedir kasasi ve power supply i degismeyen ama icindeki 5 defa degismis, ekran karti 6 ayda bir degisen, arada birde fanindan acayip sesler gelen, cirkin hantal gorunumlu bir bilgisayar daha uygun :)

commandsys said...

sorarkende aklıma gelmedi değil,3d çalışmalarda gerçekten
güncellenebilir bi makina lazım,her ne kadar 2d çalışsamda bende apple a karşıyım,
mecburen,bilkom telekinde en sığ makina 3000 yavru çünkü.ama geçen bi seminerde konuşmacının
mac kullanmayan varmı sorusuna el kaldıran bi kaç kişiden biriydim,gururmu duysam,üzülsemmi
diyodum,ea dan refarans geldi,devam diyelim...ama o ekran arkasındaki yanar döner elma çok iyi ya..:)

Emre said...

Stüdyo mu, bunu sevdim.

CristhianG said...

Hi Men! :)
Congratulations for your awesome work!!!, i found your web and i can see your blog, i asked myself when i saw the Akai Apc 40!!! do you like to compose music or video mix! or what are you use this Midi controller!!!
i think this place is a one copy of my dream work studio! :) and this midi controller to mix my videoclips !! :)
See you

rdb said...

Şu insan figüründen istiyorum. Nerede var?

Godgenius said...

Cemre Abi Ben Azeriliyim Senin Yaptigin El islerine Hayranim helala Be Guzel Isler yapmissin Benim Kendim Programlama Biliyorum Ust duzeyde Sana ayrdimci olmaqdan qurur duyarim Benim Hosting Sirketlerim var Sana istersen Bir harika Site kura bilirim Kendi islerini orda sergiliye bilirsin yani Ben sana yardimci olmya her zaman ahzirim kardesim Islerinde ugurlar sana benim adress ageaz@mail.ru programmer@programist.ru


Msn adresim genius@age.az

Cemre Ozkurt said...

Godgenius - tesekkurler, email yolladim sana biraz once :)

Beder- anatomi figuru www.anatomytools.com da var.